De kans dat ik met iemand over een onderhoudscontract met een servicebedrijf voor de verwarmingsketel praat is niet zo groot, vandaar maar een 7. Maar mocht zo'n gesprek plaatsvinden, dan beveel ik... De kans dat ik met iemand over een onderhoudscontract met een servicebedrijf voor de verwarmingsketel praat is niet zo groot, vandaar maar een 7. Maar mocht zo'n gesprek plaatsvinden, dan beveel ik Kemkens zeker aan.

Wellicht na afloop van de cv keuring een eindoordeel over de situatie

Gijsen

Ik had me aangemeld bij Essent, toen duurde het nog zo'n 2 weken voordat jullie contact opnamen. Dat zou iets sneller mogen.

Dat een monteur iets meer tijd neemt, voor controle van de uitgevoerde werkzaamheden en het functioneren van de gehele C.V.-installatie

Snel en komen afspraken na

Reactie Kemkens Warmtepomp:

Beste mijnheer/mevrouw, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Wij nemen uw opmerking ter harte ter verbetering van onze service. Wil ik u verder nog bedanken voor de... Beste mijnheer/mevrouw, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Wij nemen uw opmerking ter harte ter verbetering van onze service. Wil ik u verder nog bedanken voor de mooie beoordeling voor onze service.
Helga
Kemkens BV