Kemkens

32034 beoordelingen

32034 Reviews

Ik kom uit op een 5 (halverwege) omdat ik voor de eerste 3 bezoeken een 1 zou willen geven en voor de laatste 2 een 10.
Als Kemkens zorgt dat ALLE medewerkers die alleen op een storing...
Als Kemkens zorgt dat ALLE medewerkers die alleen op een storing afgestuurd worden ook daadwerkelijk voldoende ervaring hebben om het probleem op te lossen komt het wel goed.

Geachte mijnheer/mevrouw,
Geachte mijnheer/mevrouw,
Vervelend voor u dat het zo lastig is geweest voor de monteurs om de juiste storing te achterhalen. Begrijp dat dit voor u als klant frustrerend is. Gelukkig brand uw ketel nu weer mooi en zit u er weer lekker warm bij. Dank u wel voor uw review.
Kemkens BV

Ben al jaren klant van Kemkens en heb nooit problemen gehad

Reactie Kemkens:

Beste mijnheer/mevrouw, dank u wel dat u de tijd heeft genomen voor het invullen van deze review. Wat fijn om te lezen dat u al jaren tevreden klant bent! Bedankt voor de mooie woorden over de... Beste mijnheer/mevrouw, dank u wel dat u de tijd heeft genomen voor het invullen van deze review. Wat fijn om te lezen dat u al jaren tevreden klant bent! Bedankt voor de mooie woorden over de vriendelijkheid van onze monteur.
Wat betreft de SMS; deze wordt verzonden zodra de monteur naar een adres vertrekt, waarschijnlijk was het adres vóór het uwe in dezelfde wijk.
Helga
Kemkens BV

Peter Majolee

Nu werd er in mijn geval nog een planning afgegeven tussen 08.00 en 13.00 uur. Als dat iets exacter zou kunnen, zou dat prettig zijn.

Hallo Peter,
Dank voor je review en dat je zo tevreden bent over de werkwijze van onze monteur.
Hallo Peter,
Die tijdsvakken hanteren we alleen in de drukkere tijden, zoals wij het noemen, het stookseizoen. In het voorjaar en de zomer kunnen we kleinere tijdsvakken gebruiken.
Groet Lenny namens Kemkens BV

Het zou fijn zijn als het tijdvak waarin de afspraak gemaakt wordt wat kleiner is.