Kemkens

32046 beoordelingen

32046 Reviews

Goede service

Beste mijnheer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de complimenten voor de vriendelijkheid van onze collega's. Jammer dat het niet gelukt is met het invullen van het formulier, maar gelukkig heeft u ons via een andere weg kunnen bereiken.

Jeroen van Lankveld

Slechte service bij storing

Reactie Kemkens:

Dat is niet zo fijn om te lezen Jeroen, dat u problemen heeft ondervonden met het melden van de storing. We hebben wat drukke dagen achter de rug waardoor wij de klanten niet zo snel te woord konden... Dat is niet zo fijn om te lezen Jeroen, dat u problemen heeft ondervonden met het melden van de storing. We hebben wat drukke dagen achter de rug waardoor wij de klanten niet zo snel te woord konden staan als u gewend bent van ons. Ik heb u inmiddels geprobeerd te bellen en uw voicemail ingesproken met de vraag of alles in orde is met uw warmtepomp? Mocht dit niet zo zijn wilt u dan contact met ons opnemen? U kunt vragen naar Helga.
Kemkens BV

Tijdvakken afspraak kleiner maken.

Beste mijnheer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het invullen van deze review, wij zullen uw opmerkingen meenemen ter verbetering van onze service. Heel fijn om te lezen dat u het contact met onze collega's als prettig en vriendelijk ervaren heeft.

Christiaans

Tijdslot beperken ipv 4 uur thuis moeten blijven

Reactie Kemkens:

Dank u wel mevrouw Christiaans voor de complimenten over de vriendelijkheid van onze monteur! Ook bedankt voor het invullen van deze review; helaas zijn wij genoodzaakt om te werken met... Dank u wel mevrouw Christiaans voor de complimenten over de vriendelijkheid van onze monteur! Ook bedankt voor het invullen van deze review; helaas zijn wij genoodzaakt om te werken met tijdsblokken, met name in deze drukke periode van het jaar.

L. Steenbakkers

(nog) geen

Reactie Kemkens:

Wat een mooie beoordeling voor onze service Mevrouw Steenbakkers! Hartelijk dank voor de positieve review voor onze service, hier doen we het voor.
Kemkens BV

Ben altijd voorzichtig om een bedrijf aan te bevelen, iemand anders kan een andere beoordeling geven.

Yvo van loon

Aardige deskundige medewerkers. Aardig telefonisten. Medewerkers kunnen overleggen met hoofd monteur voor de. Oplossing. Sta wel soms lang in de wachtrij.

Snel een afspraak gemaakt en heel goed geholpen.

Berry van Veghel

Investeer in goede monteurs, visitekaartje van het bedrijf, deze monteur was top.

Reactie Kemkens:

Wat fijn Berry om te lezen dat u goed tevreden bent over de deskundigheid van onze monteur! Wij gaan er voor zorgen dat u nog jaren tevreden klant zult zijn.

Beste mijnheer/mevrouw,
Dank u voor het invullen van deze review en de mooie woorden over de vakkundigheid van onze monteur. Wij gaan er voor zorgen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven.