Kemkens

32067 beoordelingen

32067 Reviews

haumann

Ik vind de mensen aan de telefoon geweldig, ik vind dat bij de start van de aankoop weinig is uitgelegd over hoe dingen werken. het reneha apparaat is erg complex in bediening, niet eens een korte... Ik vind de mensen aan de telefoon geweldig, ik vind dat bij de start van de aankoop weinig is uitgelegd over hoe dingen werken. het reneha apparaat is erg complex in bediening, niet eens een korte samenvatting met tekens en instructie op een mooi uitlegformulier. ook de monteur moet reneha bellen omdat het zo complex is.

Reactie Kemkens:

Dank je voor je review en fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Meer uitleg van de nieuwe ketel zal ik zeker bij de juiste afdeling neerleggen zodat ze kunnen kijken op wat... Dank je voor je review en fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Meer uitleg van de nieuwe ketel zal ik zeker bij de juiste afdeling neerleggen zodat ze kunnen kijken op wat voor een manier we dit kunnen verbeteren. Nogmaals dank je, zo kunnen we ook werken aan onze verbeterpunten.

Lineman

X

Reactie Kemkens:

Dank voor je goede review en fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze collega, hier doen we het voor.

Weekers

Als een nieuwe bewoner in een contract huis komt, vragen of zij contract over willen nemen.

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Dank je voor de review, het overnemen van een contract bij verhuizing is altijd heel handig omdat service en onderhoud dan gegarandeerd blijven. Fijn dat je zo tevreden bent.

René Luining

Nvt

Hallo René,
Hallo René,
Dank voor de goede review, zo fijn te horen wanneer de klanten tevreden zijn. Dat is nl ook ons doel. En natuurlijk fijn dat mijn collega ook vriendelijk en behulpzaam was. Nogmaals dank hiervoor.

Nico van der Meer

Hoi Nico,
Dank je voor je review, fijn te horen dat de eerste indruk positief is en dat je blij bent met de werkhouding van onze collega. Hier doen we het voor.
namens...
Hoi Nico,