D Lagen

Alleen een bestelling gedaan

Niet

Daniël Koch

Snelle levering en goeie prijs!

Toon Brink

Snel besteld snel in huis.

Wim Witteveen

Besteld volgende dag thuis nee dus ergens anders maar gehaald duurde 4 dagen telaat had na 2 dagen nodig DHL slechte bezorging

Ander vervoers bedrijf aantal keer probleem mee geha

Philip Gieszen

Perfect, snelle levering en duidelijke website

Ga zo door.

Theo Oppewal

Mooi bedrijf, mooi pand, mooie locatie, aardig personeel. Leuk om mee kennis te hebben mogen maken.

Het zou mij leuk lijken om iets te betekenen voor zo'n veelzijdig bedrijf, met mooie apparatuur. Misschien kunnen jullie nadenken over het opzetten van verschillende verkoopsites voor verschillende... Het zou mij leuk lijken om iets te betekenen voor zo'n veelzijdig bedrijf, met mooie apparatuur. Misschien kunnen jullie nadenken over het opzetten van verschillende verkoopsites voor verschillende producten. (Vgl. de verschillende websites die bijv. drukkerij Russel uit Groningen er op na houdt.) Afijn, voor meer gesprek kunt u mij benaderen

PS: Het nummerbord voldoet nu al goed!

L Dericks

Niet de goedkoopste maar wel heel makkelijk

Prijs mag wat minder

I. Haijnes

Makkelijk en snel

N.v.t.

Roy Switser

Ik had een kentekenplaat besteld 75-kxb-5 en ik kreeg toen een plaat binne. Met 75-ozb-5 wat niet mijn kenteken is ik belde gelijk en kreeg een vrouw aan de lijn ze gaf mij de schuld dat ik het niet... Ik had een kentekenplaat besteld 75-kxb-5 en ik kreeg toen een plaat binne. Met 75-ozb-5 wat niet mijn kenteken is ik belde gelijk en kreeg een vrouw aan de lijn ze gaf mij de schuld dat ik het niet goed invulde en stond ook nergens voor open om het samen op te lossen en ze lachte me ook uit toen ik zei dat het niet netjes was ze zei haha succes moet je doen dus ik bestel nooit meer wat

Klantenservice

Reactie Kentekenplaat drukken:

Hallo,
Wij hebben u uitgelegd, dat wij niets veranderen aan uw bestelling, wat u besteld is wat u krijgt.
U beschuldigde ons gister gelijk aan de telefoon dat wij de order hebben...
Hallo,
U beschuldigde ons gister gelijk aan de telefoon dat wij de order hebben gemanipuleerd en dat wij zo onze fout goed probeerden te praten. Dat zouden wij nooit doen, u krijgt wat u invoerd
U heeft tevens bij uw bestelling gelijk een orderbevestiging gekregen, en daarin stond ook precies wat u ingevoerd heeft en wat u ook ontvangen heeft.
Wij staan altijd open voor oplossingen maar in dit geval konden we helaas niets voor u betekenen want wij kunnen niet even een gratis plaat toesturen omdat u een letter verkeerd ingevoerd heeft
En u weet zelf ook hoe het gesprek is verlopen, en dat is niet zoals u het hier omschrijft helaas

Erik van Hoorn