Dennis van Kortenhof

Laat in de middag een kentekenplaat voor een aanhanger besteld en de volgende dag in huis.

Niks op te merken.

N Oomens

Supet snelle levering

Henk Ham

Gewoon zoals je hoopt dat het proces verloopt.

Bart Ruijs

Makkelijk bestellen en zeer goede prijs

Iets meer voorbeelden van bijvoorbeeld hoe de kunststof letters eruit zien is handiger. Ik had maar een basis kentekenplaat nodig, maar als er meer voorbeelden te zien zijn, zou dat wellicht... Iets meer voorbeelden van bijvoorbeeld hoe de kunststof letters eruit zien is handiger. Ik had maar een basis kentekenplaat nodig, maar als er meer voorbeelden te zien zijn, zou dat wellicht duidelijker zijn voor toekomstige klanten

Carel Jansen

Makkelijk te bestellen en snelle correcte levering

Kjell Groen

Heel vriendelijk maar zitten paar onhadig heden in de website, en de bestelling is 2x vergeerd gegaan maar hebben hun fouten hersteld

Betere website

MR

Snelle levering.

Heb via Whatsapp een berichtje gestuurd nadat ik er achter kwam dat ik een verkeerde postcode had ingevoerd bij de bestelling. Ik snap dat jullie daar vermoedelijk weinig meer mee konden doen, maar... Heb via Whatsapp een berichtje gestuurd nadat ik er achter kwam dat ik een verkeerde postcode had ingevoerd bij de bestelling. Ik snap dat jullie daar vermoedelijk weinig meer mee konden doen, maar een reactie was prettig geweest.

Jan Walburg

Heldere en eenvoudige pagina op site voor bestellen. Adequate verzending

Ronald Meerveld

Makkelijk te bestellen en snel geleverd voor een redelijke prijs

Kees Bos

Goede prijs website en snelle levering