A. Bijl

Redelijk

Verzendkosten betalen betalen voor een pakket, wat in de brievenbus word geleverd, erg zonde van het geld

Hallo
Helaas is het door de brievenbus gedaan begrijp ik, maar het zijn absoluut geen brievenbuspakketjes
Ze passen erdoor, maar vanwege het formaat is het helaas toch een gewoon pakketje

M.A

Helaas een slechte ervaring. Een kentekenplaat laten bedrukken voor mijn vader. Tekst stond er niet na wens op. Tekst was net iets te lang voor de nummerplaat bleek achteraf. Ik vond dat de firma... Helaas een slechte ervaring. Een kentekenplaat laten bedrukken voor mijn vader. Tekst stond er niet na wens op. Tekst was net iets te lang voor de nummerplaat bleek achteraf. Ik vond dat de firma contact moest zoeken om dit te overleggen met mij maar helaas toch de kentekenplaat gemaakt zonder enig overleg. Ik kan niets met de kentekenplaat nu en geld terug geven wordt niet gedaan. Erg jammer!

Bij twijfel van drukken kentekenplaat bespreken met klant.

Hallo
Wij hadden geen twijfel over het drukken van uw plaat dat is u ook verteld tijdens ons communiceren
Hallo
Wij hebben het gemaakt zoals u besteld heeft, er stonden 2x een symbool op en dan is er soms helaas niet heel veel ruimte meer mogelijk tussen de letters, want de platen zijn niet groter
Wij kunnen bij voorbaat niet elke klant opbellen en met hun hun bestelling doornemen zoals u aangaf, dat is onmogelijk vanwege de vele bestellingen per dag
Ondanks helaas het misverstand hoop ik dat het alsnog wel een geslaagd kado was, en u er iemand blij mee heeft gemaakt

Harry Dusseldorp

Goede service, nadat ik per ongeluk een verkeerde plaat had besteld. Telefonisch werd e.e.a. netjes omgezet

Kan niet beter

IJ.S. Jager

Prima! Kentekenplaat volgende dag geleverd.

Shane Morgan

Geweldig, bestelde de plaat op donderdag en had hem vrijdag binnen, en zaterdag hard nodig op de aanhangwagen.

Nico Praat

Prima kwaliteit, snelle levering

Jeroen De Wilde

Ik heb nooit mijn kenteken ontvangen!

Stuur mijn kentekenplaat aub!

Hallo
Dat is raar want volgens de Track and Trace is het pakket op 12 maart !!!!! al geleverd
Hallo
Wel vreemd dat u pas 3 maand later hier over begint, waarom mailt u dan niet eerder naar ons want in de track and trace kunt u letterlijk de bestelling volgen. Dan hadden we nog iets voor u kunnen betekenen en met de vervoerder contact op kunnen nemen
Dat gaat na 3 maand niet meer helaas

bruno

All good

nothing to declare

Babet

Snel geholpen, zelf een foutje gemaakt door op afhalen te klikken ipv bezorgen. Na een telefoontje erg vriendelijk geholpen.

Je moet 2 keer aanklikken als je het wil laten bezorgen, daar ging het mis. Mogelijk hier 1 handeling van maken?

Sofie Braamse

Super snel geleverd. Top!

Doorgaan met wat je doet