Martin Ridder

Snelle levering en platen waren netjes verpakt

Joke Verbeek

Complimenten,dik tevreden en de jarige job ook!

M Roebroek

Overzichtelijke site, heel gebruiksvriendelijk. Binnen 2 werk dagen in huis. Super snel en goed verpakt.

1 e-mail, om te zeggen dat de bestelling gelukt is samen met factuur en verzending ipv 3 verschillende

Youri Tepper

Iets minder mail versturen. In 2 dagen 4 of 5 mailtjes ontvangen

Marius Ingenhoven

Supersnelle en correcte levering

Ga zo door

Gerard Heurnink

Levertijd heeft totaal vanaf bestelling tot levering 4 dagen geduurd. Mogelijk is hier nog winst te behalen.

Verzending zou sneller kunnen

Hallo
Ja dat is zeker lang, op werkdagen voor 1700 uur besteld verzenden wij dezelfde dag nog
Hallo
maar helaas kan het daarna bij de vervoerder wel eens vertragingen oplopen die wij ook niet in de hand hebben helaas
kentekenplaatdrukken.nl

c young

Makkelijk en snel. Top.

Na

Reactie Kentekenplaat drukken:

wij zien een hele positieve review alleen geen aanbeveling van onze site?
Wij hopen dat dat laatste een foutje is?
Kentekenplaatdrukken.nl

Marco

Ok

Product viel mij iets tegen. Witte kentekenplaten besteld met blauw Eiro/NL deel. Ik had verwacht dat het blauwe deel met verf erop gedrukt zou zijn. In plaats daarvan kreeg ik een hele witte plaat... Product viel mij iets tegen. Witte kentekenplaten besteld met blauw Eiro/NL deel. Ik had verwacht dat het blauwe deel met verf erop gedrukt zou zijn. In plaats daarvan kreeg ik een hele witte plaat en een losse blauwe sticker die je zelf in de hoek moet plakken. Erg goedkope minder kwaliteit oplossing. Dat viel mij tegen. De twee bestelde platen zaten keurig in karton verpakt echter tegen elkaar zonder een karton strookje oid ertussen waardoor van een plaat de zwarte bedrukking iets is beschadigd. Dat kan beter. De platen zelf waren verder ok

Bedankt voor uw reactie
De blauwe sticker is ook niet bedoeld voor op de plaat maar voor naast de plaat
Op kentekenplaten mogen nooit stickers geplakt worden, en een witte plaat...
Bedankt voor uw reactie
De blauwe sticker is ook niet bedoeld voor op de plaat maar voor naast de plaat
Op kentekenplaten mogen nooit stickers geplakt worden, en een witte plaat met een NL logo erop gedrukt is een funplaat en geen officieel goedgekeurde plaat
Mvg
Kentekenplaatdrukken

Marc Ossevoort

Alles prima

Sander

Handige website en snelle levering