Peter

Prima en snel geleverd.

Ik heb ook een verloopstekker van 7 naar 11 polig gekocht. De beschrijving en de foto’s op de website vond ik wat summier.

Bertus Hallink

PRIMA BEDRIJF

Rene Boer

niks

Annet Noldus-St.Nicolaas

Voor het eerst een kentekenplaat met naam en logo besteld om kado te geven. Helaas stond er niet bij vermeld welke houder wij daarbij moesten bestellen. Het paste dus niet in de reguliere houder.... Voor het eerst een kentekenplaat met naam en logo besteld om kado te geven. Helaas stond er niet bij vermeld welke houder wij daarbij moesten bestellen. Het paste dus niet in de reguliere houder. Heb daarover gebeld en moest maar een andere bestellen MET KLEP! Weer kosten plus verzendkosten betalen, wat het kado dus een stuk duurder heeft gemaakt @ Heel erg jammer...

Duidelijk vermelden welke kentekenplaathouder erbij hoort.

T

Nvt

Nvt

Fiscaaladviesbureau Jansen Schepers BV

Uitstekend

Wim

De Bestelling was prima maar een leveren mega laat in de avond is niet fijn bijna 23uur kwamen ze het pakketje afleveren er was ook geen keuze voor overdag leveren alleen s'avonds.

Levering overdag (niet iedereen werkt tijdens kantoor uren en is s'avonds thuis)

Molenaar

Een duidelijke website. Snel bestellen en zeeer snel leveren. Dat is fijn.

Wat meer info over wet en regelgeving op de plek van de producten zou prettig zijn. Ik vroeg mij ag bv wanneer een NL vignet nodig is. Het zou, bovenop de toch al goede dienstverlening, prettig zijn... Wat meer info over wet en regelgeving op de plek van de producten zou prettig zijn. Ik vroeg mij ag bv wanneer een NL vignet nodig is. Het zou, bovenop de toch al goede dienstverlening, prettig zijn als dat direct te vinden is.

HHJ Bardoel

Afspraken werden perfect nagekomen

f sonsma

Makkelijk bestellen, supersnelle feedback en levering.

Maak schroeven onderdeel van de kentekenplaathouder.