joke van den Brink

Niet nodig

Hans Holtkamp

Beoordeling zegt genoeg

Peter

Prima. Snelle levering. Goed product.

Dennis Sloothaak

2naamplaten besteld en binnen. 24 uur kunnen afhalen

Peter Munster

Uitstekende service en snelheid van bezorgen

Hein Wieringa

Perfect!

Floor Merk

Ik bestel regelmatig aangezien we de platen gebruiken voor het aanduiden van parkeerplekken op ons terrein. Duidelijke site en erg prettig dat het zo snel al geleverd is.

n.v.t.

Jenny Dam

Beloofd wordt levering volgende dag wat niet wordt nagekomen.

Alleen beloftes doen die waargemaakt kunnen worden

Reactie Kentekenplaat drukken:

Goedendag Mevrouw,
Wij hebben uw pakketje wel optijd verzonden. Helaas kan het soms door de drukte van de vervoerder gebeuren dat het dan een dag later komt als hun beloven.
Wij beloven op...
Goedendag Mevrouw,
Wij beloven op werkdagen voor 1700 uur besteld dezelfde dag verzonden, en die belofte hebben wij nog nooit verbroken.
Kentekenplaatdrukken.nl >S

JM Haas

Kenteken nooit ontvangen vanwege een ‘foutief’ huisnummer volgens de vriendelijke maar totaal onwetende mevrouw aan de telefoon. In de orderbevestiging stond mijn adres echter wel goed vermeld.... Kenteken nooit ontvangen vanwege een ‘foutief’ huisnummer volgens de vriendelijke maar totaal onwetende mevrouw aan de telefoon. In de orderbevestiging stond mijn adres echter wel goed vermeld. Bedrijf werkt samen met een obscuur verzendbedrijf dat slecht of niet communiceert en niet met reguliere afhaaladressen werkt. Eerste beloofde besteldatum werd niet gehaald, op hun verzoek een adres van de buren opgegeven waar ze echter nooit aan de deur zijn geweest. Geld kwijt, geen kentekenplaat. Een nieuwe plaat elders besteld die ik keurig binnen 2 dagen met de post thuis kreeg. Dit bedrijf nooit meer!

Zie hierboven.

Reactie Kentekenplaat drukken:

Goedendag Mevrouw,
We hebben even uw gegevens erbij gezocht, U heeft een verkeerd huisnummer doorgegeven dat is niet onze fout uiteraard maar ondanks dat zijn wij altijd bereid om te helpen.
Het pakket ligt zoals u zelf ook kunt zien opgeslagen bij het depot van GLS in afwachting van verdere instructies van u.
Indien u daaraan geen gehoor geeft, word het pakket binnen 14 dagen weer retour gezonden naar ons en dan nemen wij altijd weer contact op met de klant waarom het pakket bij ons retour is gekomen.
Dan was er wel naar voren gekomen dat het huisnummer verkeerd was ingevuld. Wij hadden dan het pakket na controle samen met u weer verzonden naar het juiste adres.
U had beter en sneller even een mailtje naar ons kunnen sturen in plaats van hier een review te plaatsen dan was het al opgelost geweest, maar als wij niets van u horen dan kunnen we u ook niet helpen.
Graag dat u dan alsnog even contact opneemt met ons via de mail ( staat in uw bestelling) en dan lossen wij het uiteraard op.
Kentekenplaatdrukken.nl >S