Hein Visser

Super snel, levering binnen 24 uur na bestelling. En dan ook nog de goedkoopste inclusief verzendkosten

Rob De geus

Goede service

Bestellen duurde lang spatie zag hij ook als teken zag ik nergens vermeld

Reactie Kentekenplaat drukken:

Een spatie is inderdaad ook een teken, en neemt dus ook ruimte in beslag op de plaat

Dirk Vriens

Voorbeeld van bedrukking

Alex

Product komt qua lettertype niet overeen met wat ik kon verwachten. Weggegooid geld, zonde van de 50 euro. De ondernemer wil niet in overleg, ik had met enige bijbetaling een aangepaste set platen... Product komt qua lettertype niet overeen met wat ik kon verwachten. Weggegooid geld, zonde van de 50 euro. De ondernemer wil niet in overleg, ik had met enige bijbetaling een aangepaste set platen willen bestellen, maar door de starre houding bereik je niks met ze, 1 ster dus.

Klantvriendelijkheid / oplossingsgerichtheid

Reactie Kentekenplaat drukken:

Bij de omschrijving staat heel duidelijk wat voor lettertype er gebruikt word, en dat die platen slechts als funplaten gebruikt kunnen worden die u bestelde
U wilt er echter gebruik van maken...
U wilt er echter gebruik van maken met (illegale) platen op uw auto, en daar werken wij niet aan mee.
Zoals in de omschrijving van het product staat, gebruiken wij voor die betreffende platen een klein lettertype.

Jaap

Makkelijk bestellen en snelle levering tegen een prima prijs. Kan niet beter

Nvt

Arie Trouwborst

Snelle levering en precies zoals beloofd

Eddy Hoonaard

Snel en goed

Rob Ouden

Top

gino Bruyninckx

Niets

Paul Lansu

Alles oké. Alles verliep zonder problemen.

Ga zo door