Leen

Helaas te laat geleverd- hoewel binnen 2 werkdagen de verwachting was

Levertijd

Reactie Kentekenplaat drukken:

Helaas komt het soms voor dat een pakketje een dag later word bezorgd dan door GLS word belooft, wij kunnen daar helaas niets aan doen
Al onze bestellingen die voor 1700 worden gedaan worden...
Al onze bestellingen die voor 1700 worden gedaan worden dezelfde werkdag nog verzonden.
en 99,9% komt de volgende dag dan ook aan bij de klant
Helaas is dat bij u een dag later geweest
S<

Teun

(Bewerkt)

Klantgericht

pierre wilhelmus

Top

levering

Toon Heinhuis

Op site staat voor 17.00 uur besteld volgende dag geleverd, op 2-07 besteld, 05-07 nog niet bezorgd.

Melvin Slaats

Super snelle levering!

In eerste instantie onduidelijk waar je tekst moet typen

Ben

Aardig

Wordt niet gereageerd op emails, maar stuurt mij een betaal gesprek ( mijn pakketje was verkeerd bezorgt ... en is echt niet ondertekend bij ontvangst)
Anyway uiteindelijk is het bezorgd door...
Anyway uiteindelijk is het bezorgd door iemand uit de straat)

Zabeth Veen-Haack

Alles liep soepel

De kentekenplaat is gebogen geleverd

LOnen

Supersnel. Mooi product

Werd geleverd in karton, maar er zat een knakje in de plaat. Karton toch verbogen door de post

Wendy

duidelijker aangeven welke tekens kunnen of niet. Als tekens worden weergeven door een klant die niet mogelijk gemaakt kunnen worden contact opnemen.

A.J. Veen

Makkelijk en snel een witte plaat laten maken. Daarna is hij netjes verpakt thuisbezorgd.