J. Smits

Prima, snel geregeld. Duidelijke site en dito levering.

Uitstekende service. Er was een tikfout gemaakt door t bedrijf. Na 1 telefoontje was er 2 dagen later een goede plaat geleverd.

Kunnen kentekenplaten niet door de brievenbus? Dan hoeft er niet op de bezorger gewacht te worden. Eventueel dit op de website vragen aan koper?

Patrick nordkamp

Netjes en duidelijk

Snelle goede levering

Een bestelling online gedaan

Weet ik niet

Zeer goed

Ik maakte een tikfout bij de bestelling van de nummerplaat. Na de bevestiging gebeld en per app doorgegeven. Ze hebben de bestelling gecorrigeerd en zonder vertraging de volgende dag geleverd.... Ik maakte een tikfout bij de bestelling van de nummerplaat. Na de bevestiging gebeld en per app doorgegeven. Ze hebben de bestelling gecorrigeerd en zonder vertraging de volgende dag geleverd. Chappoo

Meijer

Kon absoluut niet betalen via de site heb hier meerdere malen voor gemaild kreeg het niet voor elkaar op laatste moment auto aangepast voor grote plaat had graag twee kleinen gehad maar de tijd... Kon absoluut niet betalen via de site heb hier meerdere malen voor gemaild kreeg het niet voor elkaar op laatste moment auto aangepast voor grote plaat had graag twee kleinen gehad maar de tijd drong en dit alleen omdat ik niet via de site kon betalen

Betere betaling mogelijkheden maar voor de rest super tevreden