Marianne

Niet de eerste keer dat ik hier iets besteld heb en ook nu weer prima verzorgd.

Jolanda

Ad Bes

Voor 18,50 euro de volgende dag een prachtige nummerplaat. Niet goedkoop ook niet duur maar ontzettend makkelijk.

N.v.t.

Voor het eerst besteld, hele mooie kentekenplaten ontvangen.

Ik had zuignappen besteld voor 2 van de 3 kentekenplaten. Op de site staat aangegeven dat jullie gaten in de platen maken bij het bestellen van de zuignappen. Zoals ik al aangaf had ik 2 setjes... Ik had zuignappen besteld voor 2 van de 3 kentekenplaten. Op de site staat aangegeven dat jullie gaten in de platen maken bij het bestellen van de zuignappen. Zoals ik al aangaf had ik 2 setjes zuignappen en 3 kentekenplaten. Nu snap ik dat jullie niet wisten in welke twee er gaten moesten. Nu had dit opgelost kunnen worden door een e-mailtje van jullie naar mij uit. Of een kader zoals deze met waarin er gevraagd wordt wat te doe bij zo'n levering. Nu heb ik 2 zetjes zuignappen waar ik niets mee doe. Het is maar, ik meen, 7 euro maar ik vind het wel zonde.

Frankes

Zeer goed

Gemakkelijk en snel

meer info over hoebv de bevestiging van nummerplaten met het kliksysteem werkt zou handig zijn

Fout kwam door tikfout van mij. Doordat letters erg klein zijn viel het me niet direct op Snel en klantvriendelijk. Had foutje gemaakt met kenteken. Een belletje en het was hersteld !
Tip : maak letters van bestelde kenteken op website groter !

Geen verbetering