Leijten

Er is iets met mijn eerste bestelling mis gegaan. En de schuld wordt sowieso naar mij geschoven. Er wordt niet naar een oplossing gezocht. Gewoon opnieuw betalen

Reactie Kentekenplaat drukken:

Goedemiddag Heer Leijten,
Goedemiddag Heer Leijten,
Wij hebben even nagekeken waar dit over gaat, maar zoals ook al per email aangegeven heeft u een verkeerd cijfer ingevuld voor uw witte kentekenplaat, en dat een 2 inplaats van een 3, en ik zou niet weten hoe dat onze fout zou kunnen zijn, u heeft het zelf ingevuld in het bestel systeem, als wij daadwerkelijk een fout maken of een spelfout terwijl het goed besteld zou zijn sturen wij uiteraard een andere plaat op.
Jammer om dan te lezen dat u van mening bent als u een spelfout maakt of een verkeerd cijfer invoert dat het dan onze fout is... bijzonder
Ondanks dat wensen wij u een fijne dag
Team Kentekenplaatdrukken.nl

Duidelijke info en snel geregeld. Volgende dag in huis.

Alles was uitstekend geregeld

Dhr v Boxtel

Top binnen 1 dag geleverd

Slechte informatie voorziening op de website witte kentekenplaten met eu logo mogen niet gebruikt worden in NL. Plaat ziet er overigens netjes uit maar is geen officiële rdw goedgekeurde plaat. Slechte informatie voorziening op de website witte kentekenplaten met eu logo mogen niet gebruikt worden in NL. Plaat ziet er overigens netjes uit maar is geen officiële rdw goedgekeurde plaat.

Plaat zou de volgende werkdag geleverd worden. Dit duurde 4 werkdagen.

Afhaalpunt opgegeven maar plaat werd alsnog op het thuisadres geleverd.

Verbeterinformatievoorziening op de website.
Verbeter snelheid van leveren.
Verbeter verzendprocedure.

Reactie Kentekenplaat drukken:

Goedenavond, het betreurd ons dat de plaat langer dan verwacht is onderweg is geweest, wij hebben de plaat wel direct verzonden maar helaas heeft de vervoerder er langer over gedaan dan hun... Goedenavond, het betreurd ons dat de plaat langer dan verwacht is onderweg is geweest, wij hebben de plaat wel direct verzonden maar helaas heeft de vervoerder er langer over gedaan dan hun getrachte 24h.
Desondanks wensen wij u wel veel plezier van uw aankoop
^S

Ruud

Kenteken plaat goed afgeleverd en in prima staat

Tijdens bestellen is niet helemaal duidelijk om welke grootte van de kenteken plaat het gaat. Dat zou beter aangeven kunnen worden. Bijvoorbeeld door de maten erbij te zetten.

R Van Hoorn

Goed en gemakelijk

Prima! Bestelling online gemakkelijk te bestellen en snelle levering!