Hans Bovendeert

Top

Alles snel duidelijk en goede levering met een nette prijs.

Gevonden online en een prima ervaring

Perfect geregeld

Alles is verder goed verlopen. Alleen volgend aandachtspuntje: de link van de DHL werkte helaas niet naar behoren. Hierdoor was het niet mogelijk om de zending te traceren. Ook bij het ophaalpunt... Alles is verder goed verlopen. Alleen volgend aandachtspuntje: de link van de DHL werkte helaas niet naar behoren. Hierdoor was het niet mogelijk om de zending te traceren. Ook bij het ophaalpunt konden ze niet zien waar de zending zicht bevond.

Kentekenplaat besteld, mooie kwaliteit, perfecte levering, supersnel

ga zo door!

Heeft gedaan conform verwachtingen

mark

Klantvriendelijk hoezo hier geen enkel contact gehad met een medewerker er is ook geen reactie of gehoor gegeven aan me bericht bij bestellen vakje eventuele aan opmerkingen wensen

Tenminste reactie geven op gestelde vragen wensen
Meer kleuren voor op de kentekenplaat aanbieden voor kleine meerprijs mag best

Reactie Kentekenplaat drukken:

Wij hebben zoveel mogelijk aan uw wensen proberen te voldoen, maar een kentekenplaat in een speciale kleur groen maken dan anders is op onze website is niet mogelijk en dat geld ook voor de... Wij hebben zoveel mogelijk aan uw wensen proberen te voldoen, maar een kentekenplaat in een speciale kleur groen maken dan anders is op onze website is niet mogelijk en dat geld ook voor de bedrukking.
De kentekenplaten hebben eenmaal deze kleuren en de kleuren van de bedrukkingen zijn ook beperkt tot de kleuren die er zijn.
Om het specifiek in de kleur van uw trekker te maken is simpelweg niet mogelijk.
^S

Marco

Een NL sticker is in Frankrijk niet nodig, deze info is niet beschikbaar. Bij het bestellen laat men de impressie dat je die wel nodig hebt.

Reactie Kentekenplaat drukken:

In het buitenland is een NL sticker bij een witte plaat wel degelijk verplicht, staat ook duidelijk op de website van het RDW omschreven.
In Nederland is het niet verplicht
^S

Prima service en snel geleverd.