Kay

Snelle levering. Kentekenplaat ziet er netjes uit! Aangenaam verrast. Aangezien ik de site wat onduidelijk vond.

Ik miste een afdrukvoorbeeld van het kentekenplaat bij het bestellen. Nu was het een verrassing hoe het kenteken er uit zou komen te zien. Met een voorbeeld heb je in ieder geval een idee.

1 midi kentekenplaat besteld

Het enige wat ik miste was een duidelijke omschrijving met de maten van het voorwerp direct weergegeven als je op het artikel klikt.
Verder zeeer tevreden en enorm snelle service! Dankjewel

Stickers voor het kenteken besteld. Makkelijk en snel te bestellen en een snelle nette levering.

tjonk.m

neen

Positief !
Even gebeld voor extra info !

Zet misschien ook op de site hoe je een “ lege” plaat kan bestellen !

Vermeulen

Van te voren via de app contact gehad. Super snelle en behulpzame reacties op gehad. Daarna besteld en de dag erop kwam de plaat binnen!

Wellicht bij een plaats bedrukken de optie geven op er een symbool bij te drukken en dan ook de kleuren hiervan erbij te weergeven

Vermeulen

Telefonisch contact gehad. Vriendelijk en correct te woord gestaan.

N.V.T.