Dennis

Superblij met mijn kentekenplaat. Ik kwam er even niet uit bij de bestelling, maar werd via de Whatsapp service goed geholpen. Ik bestel op korte termijn nog een tweede plaat :)

Dennis

Mark-Paul Kenter

De telefonische bereikbaarheid is erg goed er blijkt per 1 November een nieuwe eigenaar Te hebben

Timmer

Zeer vlotte transactie. Op 9 november besteld. Vandaag al geleverd! De nieuwe eigenaar doet dit goed.

Ria r

Ik kan mij niet vinden in de matige recensies , bedrijf is goed bereikbaar, wel werd mij verteld dat ze per 1 november een nieuwe eigenaar hebben, misschien dat dat het verklaard
Ik werd zeer...
Ik werd zeer netjes te woord gestaan bij mijn vragen

Geen verbeterpunten, zijn goed bereikbaar en bestelling had ik de volgende dag al in huis

Jan

Kentekenplaten besteld, via het whatsapp nummer vriendelijk en snel geholpen

A Cappelli

Heb een kentekenplaat besteld en betaald en nog niets ontvangen geld dus weg grrrr

Laat wat van je horen !

tr

Ruim 30 eu betaald voor goederen en niet gekregen. ''bedrijf" niet te bereiken tel en per mail.
?????????????? niet pluis dit bedrijf wat ook nog meerdere "bedrijven" heeft n.l Autokompaan.nl

Bestel NIET bij deze bedrijven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robin

Wil graag mijn geld terug heb paar weken geleden platen besteld en nog steeds niks ontvangen. Kan jullie nergens te pakken krijgen.

Mijn geld terugstorten

Regina

Slecht twee platen besteld twee weken geleden en nooit wat ontvangen! Ik wil mijn geld terug! Krijg nergens gehoor van jullie email en telefonisch niet.

Reageren op ontevreden klanten slechte zaak zo ga je toch niet met je klanten om!