Maandag voor 17:00 besteld = dinsdag in huis volgens de website. Na één hele week gewacht te hebben nog niks van mijn bestelling te bekennen. Ze geven telefonisch geen gehoor en op e-mails... Maandag voor 17:00 besteld = dinsdag in huis volgens de website. Na één hele week gewacht te hebben nog niks van mijn bestelling te bekennen. Ze geven telefonisch geen gehoor en op e-mails antwoorden ze ook niet. Tevens staat er op mijn account al die tijd al dat mijn bestelling verzonden is. Hier heb ik geen e-mail van ontvangen en PostNL weet van niks.

Voornamelijk ontbreekt de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid en des al niet te min het niet nastreven van gemaakte afspraken. Dit bedrijf moet nog veel verbetering leveren!!!

Klaas Griepsma

Gewoon klasse geregeld

werd 1 dag later geleverd maar dat was logisch vanwege Hemelvaartsdag.

Herman Sprokholt

Op 26 April besteld en betaald maar op 05 Mei nog steeds niets ontvangen. ONBETROUWBAAR !!

Wat dacht U van prompt leveren na bestelling en betaling ??

EA

Zwaar kut. Niets ontvangen, alleen een mailing of ik tevreden ben. Wat denk je zelf?

Misschien moeten ze gaan leveren waar de klant voor betaalt? Nu leveren ze niets.

Harrie Stijf

Betaalbaar bedrijf. Duidelijke site.

Totaal geen info over de verzending. 2x gebeld...2x voicemail (om 18.00 gebeld en om 14.00). Geen reactie terug gehad.
Levering erg laat ...jammer!

G. Clercx

Na een week nog steeds geen kenteken plaat ontvangen

Sneller leveren of klant op de hoogte houden

Mark jenniskens

Allemaal vlekkeloos verlopen geen op of aanmerkingen.

Marissa

Bestelling wel betaald nooit ontvangen!!

Leveren wat wordt verkocht

Ik heb een bestelling geplaats
En na 1,5 week nog steeds niks ontvangen
Ik heb een bestelling geplaats
En na 1,5 week nog steeds niks ontvangen
1 week na de bestelling kreeg ik ze eindelijk na 20 telefoontjes te pakken., ze zeiden dat hij de volgende dag zou aankomen, 5 dagen verder nog steeds niks gezien.
Ze nemen de telefoon maar niet op als je ze wil bereiken.

-Neem nou is een keer de telefoon op.
- Geef informatie als alles niet verloopt hoe het zou moeten lopen.