Sigrid Hiemstra

Super

Nvt

Guy Schilperoort

Snel besteld en snel geleverd

Nvt

Sandor van Dijk

Had snel een witte kentekenplaat nodig omdat ik er 1 was verloren. Was in de buurt van Drachten en kon deze de volgende dag al ophalen. Snelle service

Kim van Zijl

Supersnelle levering en heel fijn dat er breekbaar op de doos stond. De meegeleverde zuignappen die ik had besteld waren ook makkelijk te installeren en binnen 2 minuten zat mijn plaatje vast aan... Supersnelle levering en heel fijn dat er breekbaar op de doos stond. De meegeleverde zuignappen die ik had besteld waren ook makkelijk te installeren en binnen 2 minuten zat mijn plaatje vast aan mijn achterruit. Hele mooie kwaliteit letters, goed te lezen en absoluut geen wit op een ander stuk dan de letters. Nu weet eindelijk iedereen hoe mijn auto heet:)

Levering met GLS is betrouwbaar, maar als je naar een punt wil sturen zijn die er niet super veel echt dichtbij bij mij in de buurt. Het was geen écht probleem, maar dit vak is verplicht en als ik... Levering met GLS is betrouwbaar, maar als je naar een punt wil sturen zijn die er niet super veel echt dichtbij bij mij in de buurt. Het was geen écht probleem, maar dit vak is verplicht en als ik toch iets moet bedenken dan is dit het. Maar nogmaals, heel erg tevreden!

Henri Gehem

Nix

Marcel Bakker

Vlot, snelle afhandeling

voorzover geen

Sanne Dienst

Leuk gadget, kan ook lange namen aan

EA

geen, of andere vervoerder dan GLS

j dam

Mooie nette bedrukking van platen

als bestelling verkeerd is zouden ze wel betere mail kunnen sturen met uit leg wat nu verder gaat gebeuren en vlotter in behandeling nemen waar mogelijk is

Arie