Serdar Özyurt

Eerste bestelling ging perfect. Tot ik 2 de bestelling had geplaatst en extra betaald om hem zaterdag te krijgen. Helaas is er niet aan deze afspraak voldaan kreeg me pakketje 2 dagen later en heb... Eerste bestelling ging perfect. Tot ik 2 de bestelling had geplaatst en extra betaald om hem zaterdag te krijgen. Helaas is er niet aan deze afspraak voldaan kreeg me pakketje 2 dagen later en heb hier zo een 3 euro.meer voor betaald en toch nog te laat binnen gekregen.

Aan jullie bezoeg afspraken houden waneer jullie de optie hebben dat de klant meer moet betalen om zijn pakje zaterdag te krijgen. Anders maar die optie weghalen hoef je ook noet te loegen tegen je... Aan jullie bezoeg afspraken houden waneer jullie de optie hebben dat de klant meer moet betalen om zijn pakje zaterdag te krijgen. Anders maar die optie weghalen hoef je ook noet te loegen tegen je klanten en hierdoor zou io zelf er niet meer bestellen ook niet aanraden.

Steffen Steenselen

Geen idee

Paul Hilferink

Zie verbeterpunten

Voor het verzenden van 2 hele NL stickers is het absurt dat er 2 x € 1,95 verzendkosten berekend wordt Jullie kosten 1 postzegel -1 + kosten envoloppe, laten we zeggen max € 0,40

J Ros

Snelle levering, website met upload kenteken bewijs verliep zonder problemen.

L Schmidt

Verzendkosten erg hoog voor een brievenbuspakket

Als service de NL sticker vast opplakken. Nu betaal ik 4 euro voor een sticker die ik zelf nog moest plakken.

Robert Vuuren

Goede ervaring en nette levering toen niet duidelijk was waar de duim moest ben ik daarvoor gebeld en gemaild hulde.

in mijn ervaring was het lastig om duidelijkheid te geven waar de duim moest staan en kon ik ook niet vinden of het om een normaal formaat kenteken ging dat heb ik gevraagd tijdens het telefonisch... in mijn ervaring was het lastig om duidelijkheid te geven waar de duim moest staan en kon ik ook niet vinden of het om een normaal formaat kenteken ging dat heb ik gevraagd tijdens het telefonisch contact.

Martin Wildenbeest

Alles liep vlekkeloos

Jeannette Cohen

Goede levering, goede service

laatste bestelling door GLS niet goed gegaan, Kentekenplaat.nl heeft het goed opgepakt en goed geregeld

Veen

Snelle en nette levering!

Nvt

Wilfried dijkhof

Nette en snelle levering ziet er netjes uit

Geen zo doorgaan