De heer S. van Aalst

Vooralsnog hebben we alleen nog monsters oogevraagd. Die ontvingen we snel met goede informatie bijgesloten. Volgend jaar gaan we keralit toepassen op de achtergevel.

Marcel Vera

Keralit is een mooi product en fijn om te verwerken met een mooi resultaat

Mevrouw HUMMEL- Dorgelo

Top product verkoop het veel

De heer Ger de Jong

Perfect

De heer Rudie Kinkelaar

Ik plaats regelmatig keralit gevelpanelen en keralit dakranden en kan niet anders zeggen dan dat het een geweldig product is dat zeer makkelijk te plaatsen is en een woning in een keer een nieuwe... Ik plaats regelmatig keralit gevelpanelen en keralit dakranden en kan niet anders zeggen dan dat het een geweldig product is dat zeer makkelijk te plaatsen is en een woning in een keer een nieuwe look kan geven.

Richard

Ik vind het een erg mooie oplossing om de houten afwerking van m'n aanbouw te vervangen. Er zijn twee issues die mij weerhouden van een aanschaf:
- Ik vind het ontzettend duur.
- Ik vind...
- Ik vind het ontzettend duur.
- Ik vind het lastig om te bepalen hoeveel materiaal ik nodig heb en ik weet niet of het mogelijk is om restmateriaal terug te sturen (lees: op te laten halen).

Mevrouw Carol Zweiphennig

Heb nog geen ervaring.
Product lijkt me erg mooi en degelijk. Ik heb echter nog niemand kunnen vinden die me de panelen tegen een normaal tarief wil/ kan monteren.

De heer D. Toorneman

Uitstekend veel kleuren, minder onderhoud nodig.

De heer Adri Gardenier

Vandaag door timmerman geplaatst, ziet er geweldig uit.
Redelijk eenvoudig te bewerken en plaatsen

De heer Gerard Wiesemann

Is mooi en makkelijk te verwerken dus een aanrader.