De fysiotherapeut vraagt door waar nodig om zo tot de kern van de klacht te komen. Geeft een doorverwijzing waar nodig en geeft duidelijk advies.
Ben gewoon tevreden
Helen Ebbinkhuijsen
Ik krijg de aandacht die ik verdien, alle mogelijkheden worden beken om snel een plekje te krijgen. Het zijn toppers
Zij luisterd heel goed,en zij kent mij door en door,ze ziet gelijk waar mijn klachten zitten
Leuke betrokken jonge mensen , die goeie informatie geven !
Lambert Van As
Gemotiveerd en vriendelijk personeel.
Duidelijke uitleg, goede luisteraar en prima behandelaar met positief resultaat. Ook communicatief sterk en informeel met humor. In dienst houden !!
Zeer deskundig, kon snel aanwijzen waar mijn klachten vandaan kwamen, waar andere fysio praktijken dit niet lukte. Daarnaast kreeg ik innovatieve oefeningen, welke vrij snel tot een positief...Zeer deskundig, kon snel aanwijzen waar mijn klachten vandaan kwamen, waar andere fysio praktijken dit niet lukte. Daarnaast kreeg ik innovatieve oefeningen, welke vrij snel tot een positief resultaat kwamen. Bedankt!
Goed geschoold met verschillende behandeltechnieken, en past de deze diversiteit goed toe, op basis van zijn onderzoek.
Hij is een geweldige professional. Hij kent je de hele tijd, hij adviseert je, hij helpt je en hij is erg prettig. Is de beste.