1974 beoordelingen

1974 Reviews

Karlijn luistert naar je en komt vervolgens met een aanpak hoe je probleem aan te pakken en daarbij legt ze uit aan een leek waarom dit zal gaan helpen. Soms vertel je iets en de volgende keer komt... Karlijn luistert naar je en komt vervolgens met een aanpak hoe je probleem aan te pakken en daarbij legt ze uit aan een leek waarom dit zal gaan helpen. Soms vertel je iets en de volgende keer komt ze zelf met extra vragen of met een aanpak gericht op dat probleem.
Ze ziet dat je iets niet helemaal goed doet en legt uit waarom het anders moet en waarom.
Dat is heel wat anders dan de therapeuten die je wel horen (is iets anders dan luisteren) maar niet luisteren, die zeggen ja dat kan ook, zou ook kunnen, is mogelijk, zo kan het ook. En anderen kijken naar je ( is iets anders dan zien) maar je moet zelf ervaren dat het niet goed gedaan is.

Zij wou echt dat ik zonder klachten weer naar huis ga over een paar maanden en dat ik geen pijn meer heb. Ze hebben heel veel verstand van wat zij doen

jeroen waaijer

Marc Zeeman was gewoon top, heel helder en legt alles goed uit. Het contact was laagdrempelig en gemakkelijk en ik ben ook nog echt van mijn rugklachten afgekomen. Vul z'n kerstpakket maar goed hij... Marc Zeeman was gewoon top, heel helder en legt alles goed uit. Het contact was laagdrempelig en gemakkelijk en ik ben ook nog echt van mijn rugklachten afgekomen. Vul z'n kerstpakket maar goed hij verdient het :)

Goed gesprek. Luisterend oor. Oefeningen werden voorgedaan. Enz.

Kennis van zaken, laagdrempelig, neemt klachten serieus.

Mijn resultaat en herstelling sprak voor mij over mijn behandeling. Hij vraagt me met elke sessie hoe ik ben, en wat is veranderd van mijn vorige sessie. Ik zeg altijd wat ik merk en voel en hij... Mijn resultaat en herstelling sprak voor mij over mijn behandeling. Hij vraagt me met elke sessie hoe ik ben, en wat is veranderd van mijn vorige sessie. Ik zeg altijd wat ik merk en voel en hij luister en misschien verander zijn dag plan voor mij gebaseerd op dat bepaalde informatie.

Goede begeleiding, luisterde naar de klachten, deed gelijk iets aan de klachten

E.J. Arens

Een zeer prettig contact en een bekwame therapeut

De vriendelijkheid, veel zijdige kennis, vertrouwen en de manier van behandelen is zeer prettig.