Prima therapeut, deskundig, vriendelijk en heeft humor. Helaas heeft behandeling nog niet gewenste resultaat maar wellicht komt dat nog
Vriendelijk, duidelijk info, er werd goed geluisterd
Heeft uiteindelijk (na een ‘mislukte’ behandeling door een ander fysio-praktijk) een diagnose kunnen stellen en duidelijk behandelplan voorgesteld.
Het continue enthousiasme van mijn fysiotherapeut zorgt dat ik de oefeningen met plezier doe. En volhoud.
Hij laat de verantwoordelijkheid over aan de cliënt, bijv vraagt wat wil je vandaag doen terwijl ik verwacht dat beter weet wat welke oefeningen effect hebben om voiruitgang te boeken
Er werd goed geluisterd, er was volle focus op de pijn, fijne sfeer, op m’n gemak gebracht
Het medeleven en activeren van mij als patiënt is goed gedaan. En daarnaast mij tot orde roepen indien soms nodig
Samantha Wesker
Mariska is een deskundige, vrolijke en fijne vrouw die samen naar oplossingen zoekt en met goede adviezen je verder helpt.
Ellen meijer
Ze is deskundig aardig begrijpt dat je het moeilijk hebt kan je ei kwijt is voorzichtig als ze je onderzoekt