1974 beoordelingen

1974 Reviews

Steinie

Hij helpt me elke keer het beste, zijn behandeling is zeer effectief.

A.Oosterhuis

Open en eerlijk advies heel duidelijk in uitleg

Amanda

Mariska weet waar ze het over heeft. Stelt gerust. Legt duidelijk elke stap uit. Heeft een positieve vibe. Luistert naar de situatie in zijn geheel. Past de behandeling aan waar nodig. Gaf... Mariska weet waar ze het over heeft. Stelt gerust. Legt duidelijk elke stap uit. Heeft een positieve vibe. Luistert naar de situatie in zijn geheel. Past de behandeling aan waar nodig. Gaf vertrouwen in mijzelf en mijn grenzen. Zoekt naar waar verbetering kan, bij de thuis oefeningen. Hele fijne vrouw om te hebben, ook al is de behandeling intiem

De deskundigheid. Tevens het effect dat bereikt wordt bij een moeilijk te behandelen aandoening.

Goede communicatie, persoonlijk advies en goede supporter van ons werk!

Hij neemt je serieus in behandeling! Eerst alles vragen over de problemen, dan de behandeling, opzoeken waar het precies zit! Dan behandelen en veel tips geven wat wel mag,en wat niet mag!... Hij neemt je serieus in behandeling! Eerst alles vragen over de problemen, dan de behandeling, opzoeken waar het precies zit! Dan behandelen en veel tips geven wat wel mag,en wat niet mag! Opdrachten voor thuis! Top !!! Ik ben heel blij met hem!

Er wordt professionele hulp geboden. Goed geluisterd naar de klacht en het probleem wordt direct aangepakt. Communicatie is fijn, ook een herinnering van de afspraak via de mail. Keurig bijgehouden... Er wordt professionele hulp geboden. Goed geluisterd naar de klacht en het probleem wordt direct aangepakt. Communicatie is fijn, ook een herinnering van de afspraak via de mail. Keurig bijgehouden van voorgaande jaar, ook bijgehouden hoeveel behandelingen je nog te gaan hebt voor de verzekering. Ik ben tevreden en beveel Kerngezond aan bij anderen.

Benaissa

Deskundigheid, communicatie, prettig persoonlijkheid