Erg prettig en professioneel in de omgang. Keek verder dan alleen de klachten
Kim was kundig en duidelijk. Pribleem was snel verholpen.
Barwari
Gewoon vanwege goede resultaten
Hij is heel kundig en kan goed uitleggen wat hij doet en waarom hij dat doet en waarom je juist deze oefeningen thuis moet doen en wat het effect dan wordt. Mijn knie is weer gewoon, zoals hij...Hij is heel kundig en kan goed uitleggen wat hij doet en waarom hij dat doet en waarom je juist deze oefeningen thuis moet doen en wat het effect dan wordt. Mijn knie is weer gewoon, zoals hij daarvoor ook was. Hij is vriendelijk en neemt je klacht serieus.
Goede resultaten want mijn klachten zijn voor nu verdwenen en zeer prettig in de omgang
Wanneer ik iemand ken die revalidatie nodig heeft, dan zal ik Kerngezond, en zeker Kim , aanbevelen.
Pepe
Uiterst vriendelijk attent en behulpzaam weet waar hij het over heeft
Chimene Colijn
Ze zijn heel erg mee denkend en denken in oplossingen
Astrid
Alle betrokken medewerkers vriendelijk en deskundig (incl receptie). Goede open communicatie over mogelijkheden, behandeling en persoonlijke situatie. Luisteren oprecht en komen ook met...Alle betrokken medewerkers vriendelijk en deskundig (incl receptie). Goede open communicatie over mogelijkheden, behandeling en persoonlijke situatie. Luisteren oprecht en komen ook met adviezen. Alles bij elkaar ben ik voor wat betreft alle betrokkenen zeer enthousiast!