1974 beoordelingen

1974 Reviews

Ik wordt altijd serieus genomen met mijn klachten en goed geholpen of doorverwezen naar een collega met de juiste expertise.

Radoy Georgiev

Zeer professionele en persoonlijke instelling

Leuke mensen, denken met je mee, fijne plek om te komen.

Je word geod geholpen. Je word serieus genomen.

Edwin Verweij

Goede en fijne behandelingen en juiste uitleg.

Gerdi Groeneveld

Deskundigheid. In zo'n situatie is het ook prettig als er een "klik" is en die was er zeker.

Selina Boele

Mariska heeft onze zoon Jesse voor de tweede keer heel goed geholpen met spanningsklachten in zijn nek. Mariska is erg enthousiast en superlief geweest voor Jesse. Ook luistert ze heel erg naar... Mariska heeft onze zoon Jesse voor de tweede keer heel goed geholpen met spanningsklachten in zijn nek. Mariska is erg enthousiast en superlief geweest voor Jesse. Ook luistert ze heel erg naar Jesse en ons als ouders en probeert mee te denken. Jesse vond het helemaal niet erg om bij haar langs te gaan en ik merkte aan hem dat er ook echt vertrouwen was tussen de behandelaar en Jesse. Ook erg fijn dat Mariska ‘nuchter’ staat in de coronamaatregelen, sluit precies op onze wens en onze eigen visie aan. Ook wat speelgoed in de ruimte enz. Toppunt van deze behandelingen is dat Jesse weer lekkerder in zijn vel zit en goed slaapt. Onze dank en complimenten!

David Bergfeld

Omdat die goed door heeft hoe iets zit dus als iets echt fout zit weet die dat zeker en hij weet waar die mee bezig en neemt alles heel serieus en is ook heel eerlijk en zegt gewoon waar het op staat.

Zij is iemand die de tijd voor je neemt en je positief kan maken voor een behandeling.