1974 beoordelingen

1974 Reviews

Deskundige en doelgerichte behandeling na heldere analyse van de klacht (en de oorzaak ervan). De fysiotherapeut gaf tijdens de behandeling ook steeds duidelijk aan wat de volgende stap was... Deskundige en doelgerichte behandeling na heldere analyse van de klacht (en de oorzaak ervan). De fysiotherapeut gaf tijdens de behandeling ook steeds duidelijk aan wat de volgende stap was (drukpunten, dry-needling, naald erin, nu er weer uit etc) en checkte ook steeds of het voor mij te doen was.

Ze is duidelijk.trekt je over de streep. Geeft aan wanneer net een andere houding of tempo in de oefeningen meteen beter resultaat geeft. Mooie opbouw in oefeningen. Steeds meer lukt, toen ik met en... Ze is duidelijk.trekt je over de streep. Geeft aan wanneer net een andere houding of tempo in de oefeningen meteen beter resultaat geeft. Mooie opbouw in oefeningen. Steeds meer lukt, toen ik met en eerste kleine stapje begon niet zelf voorzien.

Gertjan Kalisvaart

Combinatie van expertise met hiernaast interesse in een praatje wat ook verder motiveert. Eerste fysio waardoor ik mijn klachten de baas ben door goede andere oefeningen die thuis ook goed te doen... Combinatie van expertise met hiernaast interesse in een praatje wat ook verder motiveert. Eerste fysio waardoor ik mijn klachten de baas ben door goede andere oefeningen die thuis ook goed te doen zijn. Helemaal TOP en daarom een 10*

Willy Breunesse-Niessen

Hij gaat vriendelijk en gemakkelijk met mensen om.

Rochelle

De fysiotherapeut is zeer vriendelijk en behulpzaam. Legt alles goed uit. En is per mail ook heel goed bereikbaar. Ik kreeg altijd binnen een paar uur reactie.

Ze doet met veel enthousiasme haar werk. De oefeningen die ik moet doen, heeft zij voorgesteld, en die hebben mij geholpen bij mijn herstel, dus heeft ze ook verstand van zaken.

Ze luistert goed en bekijkt achterliggende problematiek. Waardoor loopt je lijf vast.

Ik kreeg de indruk dat er niet goed werd geluisterd naar mij. Daarnaast kreeg ik andere oefeningen dan ik gewend was, terwijl ik ook aangaf dat ik hier al liep voor andere klachten en of dat... Ik kreeg de indruk dat er niet goed werd geluisterd naar mij. Daarnaast kreeg ik andere oefeningen dan ik gewend was, terwijl ik ook aangaf dat ik hier al liep voor andere klachten en of dat gecombineerd kon worden. Heb de indruk dat er echt niet goed is geluisterd. Er werd helaas ook dit keer geen rekening gehouden met de tijden waarop ik wel kon. Ik moest op hun opgegeven tijd komen. Gewoon jammer terwijl ze ruime openingstijden hebben. Ik hoef niet per se gebonden te zijn aan een begeleider........