Ze neemt klachten zeer serieus, heeft in korte tijd duidelijk beeld van mijn klachten gekregen en snel en effectief behandeld. Ook het uitleggen van eventuele oefeningen om thuis te doen heeft ze...Ze neemt klachten zeer serieus, heeft in korte tijd duidelijk beeld van mijn klachten gekregen en snel en effectief behandeld. Ook het uitleggen van eventuele oefeningen om thuis te doen heeft ze duidelijk gedaan.
De fysiotherapeut was heel duidelijk en heeft mij goed geholpen. Ze kwam goed professioneel over.
Zijn kennis van zaken
Marcel Compagner
Sympathieke vent, met veel kennis. Begrijpen elkaar goed... En we weten precies wat er verwacht wordt van de acties die worden ondernomen...
Luisterd goed, is vriendelijk, staat open voor ideeën en heeft goede inzichten
Ze was precies en prettig in de omgang. Begon altijd met te vragen hoe het afgelopen week gegaan was en haakte daarop in.
Het behaalde resultaat in slechts enkele sessies
Met name de goede uitleg en betrokkenheid met name ook het meedenken over mogelijkheden.
T.Hartman
Vriendelijk personeel, denken echt mee met de cliënt en proberen de behandelingen zo efficiënt als mogelijk te maken.
Haar deskundigheid, en heel duidelijk resultaat van de behandelingen.