Allemaal heel geduldig en erg deskundig. Zelden zoiets meegemaakt
De manier waarop zij na elke oefening kwam vragen hoe het ging. En er ook op toezag dat ik me niet forceerde. Haar reacties waren voor mijn gevoel oprecht.
De betrokkenheid en de enthousiasmerende aanmoediging van de therapeut, gevoel voor humor en de mens achter het te behandelen verschijnsel, de goede uitleg van wat te gaan doen, het meedenken over...De betrokkenheid en de enthousiasmerende aanmoediging van de therapeut, gevoel voor humor en de mens achter het te behandelen verschijnsel, de goede uitleg van wat te gaan doen, het meedenken over eea.
De fysiotherapeut is vriendelijk, luistert goed naar je en legt goed uit wat de behandeling is/wat je zelf kunt doen.
De uitleg tot in de details, de deskundigheid en vriendelijkheid.
Effectieve behandeling en advies
HEB ER VEEL VERTROUWEN IN
Lucia
Ik heb Karlijn als fysiotherapeut. Zij is super vriendelijk en helpt je heel goed. Ze luistert echt naar wat je voelt en analyseert het probleem. Zij heeft mij oefeningen gegeven die echt helpen en...Ik heb Karlijn als fysiotherapeut. Zij is super vriendelijk en helpt je heel goed. Ze luistert echt naar wat je voelt en analyseert het probleem. Zij heeft mij oefeningen gegeven die echt helpen en zij had vertrouwen in mij. Toen ik bij de dokter was geweest kreeg ik te horen dat ik mij aanstelde, zij vond verre weg van! Ze is een super lieve fysiotherapeut die je echt wilt helpen en het beste met je voor heeft.
Helen Maijenburg
De mensen bij Kerngezond zijn vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam. Een uitstekend team van fysiotherapeuten.