Neemt de lichamelijke klachten serieus en kijkt naar oplossingen.
Bij gevallen van een nieuwe knie
Serieus, goede behandeling, duidelijke uitleg over oefeningen.
Luistert heel goed wat het probleem is, en geeft je het gevoel dat je je eigen niet aanstelt, en behandeld je ook met respect, en zie bij mij een enorme progressie
Anneke de Man
Zij was heel direkt, duidelijk en geduldig. En betrokken en kundig.
Priscilla Bruggeman
Fijne communicatie en erg aardig!
De fysiotherapeut luisterde goed naar mijn klachten. Hij nam mij heel serieus. Ik voelde mij op mijn gemak. Ik durfde vragen te stellen. Kortom: ik heb er veel baat bij gehad en nu nog. Als...De fysiotherapeut luisterde goed naar mijn klachten. Hij nam mij heel serieus. Ik voelde mij op mijn gemak. Ik durfde vragen te stellen. Kortom: ik heb er veel baat bij gehad en nu nog. Als er iets is in de toekomst kan ik altijd bellen of emailen.
Esmee Hazelaar
Ik merk dat Leonie dit werk met al haar enthousiasme doet. Het klinkt gek maar elke keer had ik gewoon zin om te gaan naar de afspraak. Ze geeft duidelijk aan wat er gaat gebeuren en komt erg...Ik merk dat Leonie dit werk met al haar enthousiasme doet. Het klinkt gek maar elke keer had ik gewoon zin om te gaan naar de afspraak. Ze geeft duidelijk aan wat er gaat gebeuren en komt erg professioneel over. Haar communicatie is ook heel erg goed. Ze kijkt je aan en luistert naar je klachten. Ze weet ook dat wanneer ze met dry needling bezig is ik soms wat angstig was. Ze stelde me altijd zeer op mijn gemak. Door met me te blijven praten. Ze onthield ook altijd wat ik tegen haar zei en dat voelt erg prettig. Je voelt je gewoon volkomen begrepen. Ze kan ook erg duidelijk uitleg geven over de oefeningen en over de kennis die ze bezit. Ze is gewoon een hele vrolijke, enthousiaste, vastberaden en punctuele vrouw. Ze weet waar ze mee bezig is en dat straalt uit in alles wat ze doet. Daarom zou ik haar sterk aanbevelen aan andere mensen. Het gevoel van vertrouwen is erg belangrijk want je wilt toch dat iemand je gaat helpen en dat het serieus word genomen. Wat mij betreft mag Leonie dit zelf ook lezen. :)
Dominique Zegers
De fysiotherapeut is vriendelijk, duidelijk en concreet in een behandelplan.
Wanneer iemand een fysio nodig heeft die daar in de buurt woont en niemand kent bijvoorbeeld