1974 beoordelingen

1974 Reviews

Monique van kampen

Weet wat hij doet. Ik ga altijd tevreden weer weg. Straalt rust uit

Haar kundigheid, interesse en creatieve oplossingen zodat de klacht 'breed' aangepakt werd

Ursula

Zij is zeer inlevend, geduldig, bemoedigend en deskundig

Ada Wildschut

Als een collega of vrienden het hebben over klachten dan zou ik zeker kerngezond aanbevelen

Dieles

Goed inzicht. Goede (patiënt)benadering. Charismatisch.

Deskundig, geeft vertrouwen. Is niet doorgegaan met wekenlang allerlei fysiooefeningen maar heeft de ernstvd ontsteking goed ingeschat en aangegeven dat een verwijzing naar een specialist nodig is... Deskundig, geeft vertrouwen. Is niet doorgegaan met wekenlang allerlei fysiooefeningen maar heeft de ernstvd ontsteking goed ingeschat en aangegeven dat een verwijzing naar een specialist nodig is en heeft dit voortvarend opgepakt. Zeer professioneel en fijne aanpak

Hoe comfortabel de fysiotherapeut mij maakt en met alle aandacht begeleid en helpt

Ik vind Marc Zeeman een kundige fysiotherapeut, die plezier heeft in zijn werk. Hij is serieus wanneer dit moet en ontspannen wanneer het kan. Professioneel op zowel fysio als dry needling... Ik vind Marc Zeeman een kundige fysiotherapeut, die plezier heeft in zijn werk. Hij is serieus wanneer dit moet en ontspannen wanneer het kan. Professioneel op zowel fysio als dry needling behandelingen. Erg fijne vent.