1974 beoordelingen

1974 Reviews

Leonie komt zeer deskundig en ervaren over. Ze weet duidelijk waarover zij het heeft. Is zeer prettig in de omgang, luistert goed en geeft adviezen die passen bij mij als persoon.

Judith

Jessica was een hele fijne fysiotherapeut. De behandeling bracht verlichting en ze was duidelijk over het verloop. De klachten werden veroorzaakt door mijn zwangerschap en zouden... Jessica was een hele fijne fysiotherapeut. De behandeling bracht verlichting en ze was duidelijk over het verloop. De klachten werden veroorzaakt door mijn zwangerschap en zouden hoogstwaarschijnlijk na de bevalling weer verdwijnen, dit bleek te kloppen. Naast haar deskundigheid heb ik veel gehad aan de gesprekken die we hebben gevoerd.

Wendy

Ze geeft de juiste behandeling en uitleg. Ik voel me vertrouwd bij haar en kan alles vertellen

Rare vraag! NIET bijvoorbeeld wanneer mijn kennis problemen heeft met de auto. Uiteraard wanneer er vergelijkbare problematiek is.

Zeer betrokken bij mijn klachten, ging gelijk serieus te werk, erg vriendelijk en kundig

Ik ben direct serieus genomen en word ook goed geholpen met mijn klachten. Ook merk ik wel vooruitgang. De fysiotherapeut is erg vriendelijk en professioneel.