Kundig en zeer goed , legt goed uit wat er gebeurd.
Als iemand info vraagt mbt goede fysiotherapeut.
Leonie is een fijn persoon en neemt de klachten serieus!! En de behandeling is goed, dus vandaar een 10
Voor de gezondheid van een ander zou ik het aan raden.
Sandra van Nie
De rust die de praktijk uitstraalt en de kennis van het team.
Betrokken en bekijkt klachten vanuit verschillende invalshoeken.
Ik heb mijn fysiotherapeut en ook de praktijk op zich al bij diverse mensen aanbevolen. Door mijn zeldzame chronische en progressieve aandoening kom ik al meer dan 5 jaar bij deze praktijk en...Ik heb mijn fysiotherapeut en ook de praktijk op zich al bij diverse mensen aanbevolen. Door mijn zeldzame chronische en progressieve aandoening kom ik al meer dan 5 jaar bij deze praktijk en therapeut (en ook anderen binnen deze praktijk) De mensen zijn naast therapeut ook medemens en willen zich verdiepen in je klachten en/of aandoening als het nodig is. Ook helpen ze in de contacten met huisarts en specialisten. Ik voel me hier echt erkent en serieus genomen en alles gaat in overleg.
Deskundig, geeft van te voren duidelijk aan welke behandel methodes er zijn, wat het doet, resultaat en de reactie na een behandeling.
Deskundig en aanpak die ook aansluit bij de klachten
Het enthousiasme van het personeelsbeleid qualities van de behandelingen.