1974 beoordelingen

1974 Reviews

Super deskundig. hij wist precies de probleem plekken op te sporen en deze te behandelen. echt een fantastisch gevoel als je in een keer van je pijn verlost bent.

Iris

Jessica is heel deskundig en gaf mij het gevoel op mijn eigen tempo te kunnen herstellen. Ze had veel begrip en is duidelijk in wat ze vertelt. Ze heeft een nuchtere kijk op zaken.

Als er om gevraagd zou worden door iemand in mijn omgeving.

Mijn klachten zijn niet verholpen, inmiddels ben ik bij een andere praktijk, die heeft de oorzaak wel gevonden en helpt mij hier nu vanaf.

Melanie

Ik heb 2 keer gebeld voor een afspraak met een bekkenbodemfysiotherapeut ivm mijn recente bevalling. Tot 2x toe ben ik doorverwezen naar iemand die aangaf geen specialist hierin te zijn. Bij de... Ik heb 2 keer gebeld voor een afspraak met een bekkenbodemfysiotherapeut ivm mijn recente bevalling. Tot 2x toe ben ik doorverwezen naar iemand die aangaf geen specialist hierin te zijn. Bij de eerste afspraak stond ik met 10 min weer buiten en werd er aangegeven dat de factuur zou komen te vervallen. Ik heb wel 2 facturen ontvangen. De 2e afspraak met Jessica was prima.

Floor Leonora

Lieveke is erg geduldig en begripvol. Ze voelt mensen aan, geeft een schop onder je kont, maar alles met een lach. Ze geeft je het gevoel dat ze je begrijpt en dat ze er echt voor je is. Een echte... Lieveke is erg geduldig en begripvol. Ze voelt mensen aan, geeft een schop onder je kont, maar alles met een lach. Ze geeft je het gevoel dat ze je begrijpt en dat ze er echt voor je is. Een echte topper!

Het is een hele betrokken, deskundige, gezellige fysiotherapeut die echt met je meedenkt en je verder helpt