Marc neemt de tijd voor je en kijkt naar al je klachten. Geeft goede adviezen en oefeningen om het herstel te verbeteren..
Marijke
Luistert goed naar mijn klachten. Geeft advies. Wanneer ik een periode heb dat ik veel fysio nodig heb, dan heb ik nooit het gevoel daar is ze weer met wat klachten.
Vertrouwen
Iemand die met wijsheid en vakkennis je meeneemt in de hele behandeling, die echt alleen op jou van toepassing is. Dus geen algemene therapie afdraaien. Bovendien een heel prettig type, waar je van...Iemand die met wijsheid en vakkennis je meeneemt in de hele behandeling, die echt alleen op jou van toepassing is. Dus geen algemene therapie afdraaien. Bovendien een heel prettig type, waar je van start af aan vertrouwen in hebt.
Ik vind haar een hele fijne fysio. Ze is kordaat en heeft snel in de gaten waar de problemen liggen en biedt oplossingen. Dankzij haar ben ik relatief snel opgeknapt van een knieblessure en...Ik vind haar een hele fijne fysio. Ze is kordaat en heeft snel in de gaten waar de problemen liggen en biedt oplossingen. Dankzij haar ben ik relatief snel opgeknapt van een knieblessure en behandelt zij mij nu voor nekklachten waar ik verlichting ervaar na haar behandeling
Jeroen Mulder
Rutger is een hele fijne fysiotherapeut, je kan rustig een babbeltje met hem maken maar zodra je bezig gaat met de therapie is hij er serieus mee bezig.
Kundige top gozer
Door de vertrouwen die ik al jaren heb
Zeer vetrouwd en deskundig!
Altijd een duidelijk advies Altijd vriendelijk en behulpzaam Met problemen kun je vrij snel terecht voor een behandeling .
Duidelijke instructies en professionele en vriendelijke benadering. Met ook oprechte interesse voor mijn problematiek.