1974 beoordelingen

1974 Reviews

Een zeer open en betrokken professional geeft hele duidelijke tekst en uitleg met gelukkig een grote dosis humor.
Wekt vanaf begin behandeling onmiddellijk vertrouwen in deskundigheid en...
Wekt vanaf begin behandeling onmiddellijk vertrouwen in deskundigheid en verstrekte adviezen en toe te passen behandeling.

Alicia Ralf

Mariska stelde mij erg op mijn gemak en enthousiast om naar mijn fysio afspraken te gaan. Ze is betrouwbaar en doet niks zonder mijn toestemming. Ik zal voortaan met klachten naar Mariska toe gaan.

Joey

Als ik van iemand te weten kom dat hij of zij een fysio nodig heeft. De fysiobehandelingen hebben bij mij niks geholpen m.b.t mijn rugklachten maar dat ligt niet aan hem het is gewoon een complexe... Als ik van iemand te weten kom dat hij of zij een fysio nodig heeft. De fysiobehandelingen hebben bij mij niks geholpen m.b.t mijn rugklachten maar dat ligt niet aan hem het is gewoon een complexe klacht. De fysiotherapeut legt vele handelingen en observaties goed en logisch uit waardoor ik hem vertrouw.

Omdat ik tevreden was over de services. Echter ben ik niet iemand van het aanbevelen omdat men dan een bepaalde verwachting heeft

Kundig, neemt de tijd. duidelijke uitleg wat er aan de hand is. Prettig persoon.

Rutger heeft mij al eerder geholpen tot volle tevredenheid met een andere blessure

Fijne fysiotherapeut die oog heeft voor mij als patiënt.