1974 beoordelingen

1974 Reviews

Zij heeft mij heel goed geholpen met mijn probleem. Ze is zelf heel enthousiast in wat ze doet en ze is heel aardig.

De praktijk is gekoppeld aan de sportschool waar ik kom. En door omstandigheden kwam ik niet tot sporten. Ik liep daardoor rugklachten op en Martijn heeft mij gelukkig zover gekregen weer te gaan... De praktijk is gekoppeld aan de sportschool waar ik kom. En door omstandigheden kwam ik niet tot sporten. Ik liep daardoor rugklachten op en Martijn heeft mij gelukkig zover gekregen weer te gaan bewegen.
Daarnaast de klachten goed behandeld met allerlei methodes en dat was goed gegaan.
Kortom vakkundig en betrokken

Ze was heel spontaan en erg lief voor me zoontje. Ze hielp met goed in de oefeningen en het vertrouwen dat ik het toch goed deed..

Behandelaar en behandeling ben ik zeer tevreden over. Wordt serieus genomen en behandeling is op maat. Praktijk is goed bereikbaar per telefoon. Wachttijd is gering. Bij ziekte is vervanging goed... Behandelaar en behandeling ben ik zeer tevreden over. Wordt serieus genomen en behandeling is op maat. Praktijk is goed bereikbaar per telefoon. Wachttijd is gering. Bij ziekte is vervanging goed geregeld.

Luisterd goed, effectieve behandeling, gezellig

Jeroen

Erg goede begeleiding bij de behandeling en vooral meedenkend en bekwaam.

Hij naam mijn klachten serieus en wist uit te leggen wat de oorzaak was en Hoe dit te verhelpen is. De ervaring met De fysiotherapeut bij de 1e afspraak was het tegenovergestelde.

Eduard

Aardige kerel, met kennis van zaken, luisterde goed naar de klachten en wist ze juist vte interpreteren en daardoor juist te behandelen. Ben blij.