Snel en goed geholpen met de klachten die ik had, nu helemaal klacht en pijn vrij!
Cees de Bree
Roel is een innemend persoon, je geeft je daarom makkelijker bloot in mijn eigen privé leven. Je kreeg het gevoel dat hij alle tijd had.
Brigitte
Ik ben en word goed begeleid bij mijn klacht. Er word gekeken wat nodig is en evt word er ondersteuning gevraagd van een collega fysiotherapeut om mee te kijken/denken.
Akkie spiering
Goed en duidelijk geeft antwoord op alle vragen als er iets is word er een ander gerard pleegt super
De open en vakkundigheid
Ze pakt mijn probleem goed aan
Je wordt heel goed behandeld...
Open en eerlijk, gezellig, prettige manier van werken.
Hij luistert naar je probleem en handelt daar adequaat naar. Verder bejegent hij mij op een prettige manier. Verder verwijst hij je door naar andere disciplines als dit nodig mocht zijn. Verder door...Hij luistert naar je probleem en handelt daar adequaat naar. Verder bejegent hij mij op een prettige manier. Verder verwijst hij je door naar andere disciplines als dit nodig mocht zijn. Verder door de jaren heen een vertrouwensband opgebouwd.
Close and professional person who knows how to guide depending on your lifestyle and work