1974 beoordelingen

1974 Reviews

Luisterde goed naar mij en gaf goede uitleg over behandeling

Marlike Arends

De behandeling van de fysiotherapeut heeft duidelijk resultaat gehad. Ik voelde mij gehoord en serieus genomen met mijn klachten.

Het zijn kundige mensen die goed luisteren naar je problemen en eerlijk antwoord geven ook al is deze niet altijd leuk om te horen.

Inmiddels loop ik al 15 maanden bij de fyiso rond. De behandelingen blijven elke keer anders en goed. Ook is er een fijne sfeer, waardoor ik daar ondanks m’n blessure met plezier heen ga

Goede behandeling gehad klachten zo goed als weg.
Ze legt alles duidelijk en goed uit.

Wat de vragen al hebben bevestigd. Hij is bekwaam, aardig en neemt de patiënt serieus. Ook kijkt hij naar t totale plaatje. Niet alleen naar de lichamelijke klacht.

De fysiotherapeut is prettig, luistert, stuurt bij aan de hand van vragen. Is rustig en serieus. Neemt de klachten serieus en denkt erover na wat hij het beste kan doen. Overlegd goed. Bij mij kwam... De fysiotherapeut is prettig, luistert, stuurt bij aan de hand van vragen. Is rustig en serieus. Neemt de klachten serieus en denkt erover na wat hij het beste kan doen. Overlegd goed. Bij mij kwam er een blessure bij tijdens de herstel training na POSt COVID en ook die blessure wordt goed meegenomen en wordt advies over gegeven.

Ik ben blij met deze fysiotherapeut.

G. Guzzanti

Ik heb een positief indruk gehad,van een deskundige persoon die alles zeer duidelijk heeft uitgelegd. Het ging al na de eerste behandeling veel beter. Ik kan Myrthe zeer aanraden.