1974 beoordelingen

1974 Reviews

Leuk contact, maakt een taboe luchtig en ok om over te praten en te behandeken

Het is een fijne geborgen omgeving waar ieder zijn best doet dit zo te maken. Ik voelde mij van balie medewerker tot fysio erg serieus genomen. Ik ben fijn. Mijn dochter is met passie en liefde... Het is een fijne geborgen omgeving waar ieder zijn best doet dit zo te maken. Ik voelde mij van balie medewerker tot fysio erg serieus genomen. Ik ben fijn. Mijn dochter is met passie en liefde behandeld, en met zeeën van tijd. Dit alleen maakt mijn waardering al onwijs groot.

Prettig en duidelijk in omgang. Geeft tips maar zegt ook wel aan als hij een andere behandeling voorstaat dan we gewoon waren. Om beter om te kunnen gaan met de klachten/ en handicap. Een echte... Prettig en duidelijk in omgang. Geeft tips maar zegt ook wel aan als hij een andere behandeling voorstaat dan we gewoon waren. Om beter om te kunnen gaan met de klachten/ en handicap. Een echte samenwerking. Zegt ook als hij een andere behandeling beter vindt . En geeft duidelijk uitleg daarover.

Mark Bottelier

Deskundig, overweegt meerdere opties, kijkt naar het geheel. Altijd positief en vriendelijk. Toegankelijk.

Petra de Lange

Het hele team van Mijdrecht verdiend een pluim.
Oefen nu in de zaal ,prima begeleiding en advies👍👍

Vaardig, oplettend, luisterend, bijgeschoold, interesse in nieuwe opties, behulpzaam, flexibel, vriendelijk en gewoon kei goed

De fysiotherapeut gaf heel duidelijke uitleg over mijn behandeling en vooruitgang. Zij was erg vriendelijk en aangenaam, zij stelde mij gerust en ik ben zeer tevreden over haar aanpak en over de... De fysiotherapeut gaf heel duidelijke uitleg over mijn behandeling en vooruitgang. Zij was erg vriendelijk en aangenaam, zij stelde mij gerust en ik ben zeer tevreden over haar aanpak en over de behandeling, welke goede resultaten heeft geleverd.

De fysio overlegd goed en spreekt duidleijk dingen af en gaat rustig om met mij en de behandelingen hebben zin dus ik raad deze fysio zeker weten aan