1974 beoordelingen

1974 Reviews

José is een fysiotherapeut met haar hart op de juiste plaats, luistert goed, is ervaren, veel kennis, kundig, lief en betrokken. De drempel tot contact is laag. Weet altijd precies wat er speelt en... José is een fysiotherapeut met haar hart op de juiste plaats, luistert goed, is ervaren, veel kennis, kundig, lief en betrokken. De drempel tot contact is laag. Weet altijd precies wat er speelt en wat je klachten zijn. Is betrokken bij het sportplan en denkt mee in alles. Kortom: erg blij met José en al haar kennis! Mijn klachten zijn praktisch weg en ik kan weer pijn- en klachtenvrij door het leven, ben haar erg dankbaar!

Duidelijk, to the point, luisterde goed - deed alles in 1x: luisteren, behandelen én adviseren. En dat ook nog op een rustige, ontspannen manier.

Very approachable. Was eager to understand what the cause is of the pain and once discovered, gave the right exercises

C Duijst

Door mijn goede ervaring eigenlijk bij iedereen die dezelfde lichaamsklachten heeft

Ik loop al 10 jaar bij Kerngezond ivm chronische klachten. Ik vind het een fijne praktijk, waar je gehoord wordt en waar de therapeuten met je meedenken!

Ze is eerlijk in wat ze doet, geen truukjes of verhaaltjes

Petra de Lange

Hij is als persoon rustig en straalt vertrouwen uit zeker omdat ik zelf op dat moment door mijn klachten niet erg stabiel in mijn mentaliteit en emotie stond. door zijn rust en geduld te luisteren... Hij is als persoon rustig en straalt vertrouwen uit zeker omdat ik zelf op dat moment door mijn klachten niet erg stabiel in mijn mentaliteit en emotie stond. door zijn rust en geduld te luisteren en de tijd nemen heeft mij dit naast de fysieke behandeling verder geholpen.
er is professionaliteit maar ook zeker een soepele houding wat het prettig in de omgang maakt.