Ellen heeft mij ontzettend goed geholpen,ik was met enkele behandelingen en oefeningen van mijn rugpijn af
Niet alleen behandeling is zeer goed, maar er wordt ook goed geluisterd als ik emotioneel ben. Aangezien ik me met heel veel dingen moet aanpassen in mijn dagelijks leven.
Heel vriendelijk, het probleem goed bespreken, daarna de aanpak van het probleem en opdrachten mee geven voor thuis! Een topper!
Goede verbetering vriendelijk weet wat hij doet.
Hij luistert goed naar de klachten. Legt goed uit hoe hij het zal aanpakken. Tijdens de behandeling kan je steeds aangeven of het er te veel of te weinig druk (pressure) op de spieren uitgeoefend...Hij luistert goed naar de klachten. Legt goed uit hoe hij het zal aanpakken. Tijdens de behandeling kan je steeds aangeven of het er te veel of te weinig druk (pressure) op de spieren uitgeoefend wordt. Hij was ook heel duidelijk met thuis oefeningen.
Kerngezond mijdrecht
Er wordt goed naar je geluisterd . Vriendelijk en zeer profesioneel Weten waar ze mee bezig zijn
Vakkundig en invoelend
Ben zeer tevreden over de behandeling
Jos Brouwer
Empatisch en meelevende therapeut. Is geïnteresseerd in de patiënt en altijd vrolijk en positief.