Angelina is een zeer ervaren en goed onderbouwde fysiotherapeute maar ik mis een stukje begrip en meedenkend vermogen. Waar ik als patiënt wellicht een andere visie heb dan Angelina als...Angelina is een zeer ervaren en goed onderbouwde fysiotherapeute maar ik mis een stukje begrip en meedenkend vermogen. Waar ik als patiënt wellicht een andere visie heb dan Angelina als professional, wordt er geen aandacht besteedt om haar eigen visie uit te leggen tenzij hier expliciet naar gevraagd wordt. Ze kan zeer kort door de bocht zijn waarin soms een stukje begrip of meelevend vermogen voor mij persoonlijk juist wenselijk zou zijn. Ieder mens is anders en heeft zijn eigen manier van denken en doen. Ik ben dan ook van mening dat dit "probleem" niet alleen bij Angelina ligt maar ook bij mijzelf omdat ik op persoonlijk vlak anders ben ingesteld. Hierdoor zie ik Angelina zeker niet als slechte fysiotherapeute maar zou ik haar niet snel aanraden bij andere als ik het idee heb dat deze mensen overeenkomsten hebben met mij op persoonlijk niveau.
Ik beveel deze sportfysio praktijk al aan.
Ik ben goed geholpen Zeer tevreden
Nanhoe
Zij is deskundig in haar werk.
Als er lichamelijk ongemakken zijn die zij in hun vakgebied kunnen oplossen.
Hij nam mij serieus
Zeer fijn persoonlijk contact. Open, deskundig, oprecht in wat mogelijk is en effectief in de behandeling.
Perfecte begeleiding en behandeling
Arend Soeteman
Duidelijke informatie, prima behandeling
Vriendelijke therapeuten. Bieden een luisterend oor. Geven goed advies . Mijn ervaring : behandelingen helpen mij van de klachten af te komen. Ik zeg : Geweldige Therapeuten