Hij nam mij serieus, besprak naast de lichamelijke klachten ook deels de mentale klachten, de thuis-/werksituatie. Hij nam de tijd en stelde je op je gemak.
Deskundigheid, duidelijke uitleg , behandeling en vriendelijke benadering
Geeft duidelijke uitleg over wat hij doet; dat geeft vertrouwen. Is rustig in zijn benadering, communicatief en toegankelijk.
De prettige manier van omgang en het goed luisteren naar de klachten en daar adequaat op reageren.
Als iemand die ik ken gelijk soortige klachten heeft.
Omdat ik na 4 x al een stuk beter kan bewegen
Omdat de klacht dat ik had verdwenen is.
Ze is rustig en neemt alle tijd voor je.
Echt super fijn mens. Heel empatisch, professioneel en kundig. Voelde me altijd super op mijn gemak bij José. Goede duidelijke, goede oefeningen en is fijn omgang en communicatie. Nu eindelijk na...Echt super fijn mens. Heel empatisch, professioneel en kundig. Voelde me altijd super op mijn gemak bij José. Goede duidelijke, goede oefeningen en is fijn omgang en communicatie. Nu eindelijk na een jaar door te hebben gelopen met bekken klachten na bevalling voel ik na de fysiotherapie van José echt verandering en heb ik handvatten. Bedankt