1974 beoordelingen

1974 Reviews

Zeer pro-actief, begrijpt snel de kern van het probleem en de onderliggend vraagstelling. Geeft de juiste oefeningen die ook bij mij passen. Het effect was positief en al na enkele trainingen zeer... Zeer pro-actief, begrijpt snel de kern van het probleem en de onderliggend vraagstelling. Geeft de juiste oefeningen die ook bij mij passen. Het effect was positief en al na enkele trainingen zeer merkbaar. Zij gaf ook de juiste tools om zelf door te kunnen en de resultaten zelf te monitoren. Indien nodig kan ik altijd weer een beroep op haar doen.

Klachten werden serieus genomen. Goede, rustige begeleiding. Geduldige therapeut. Meelevend.

Een kundige fysiotherapeut die professioneel maar ook prettig (be)handelt.

Ik vond de behandeling vaag. Ik moest steeds dezelfde toestellen doen, wel een heel uur. Dat was voor mij veel te lang en te zwaar.
Daarna kreeg ik meer pijn. Ik ging dan ook met veel...
Daarna kreeg ik meer pijn. Ik ging dan ook met veel tegenzin Nu ik gestopt ben heb ik geen last meer van de aandoening.

Het plezier waar ze mee werken ik kom er altijd moe maar blij en tevreden vandaan

Kundig, overlegt, goede uitleg, zeker baat bij de behandeling alleen door omstandigheden is de verbetering relatief laag.

Kirsten luistert goed, denkt mee en is creatief in het afstemmen van het oefenprogramma. Ze "leest" haar cliënt goed en voelt meteen aan wat wel en niet werkt voor iemand. Ze is kordaat, prettig en... Kirsten luistert goed, denkt mee en is creatief in het afstemmen van het oefenprogramma. Ze "leest" haar cliënt goed en voelt meteen aan wat wel en niet werkt voor iemand. Ze is kordaat, prettig en snel in de omgang/communicatie. En haar aanpak heeft goed resultaat opgeleverd!

Rinse Krol

Hij is de eerste in de afglopen 9 jaar die mijn klachten grotendeels heeft opgelost

Marco Vis

Ze luisterd goed om de klachten in bee
Ld te krijgen en houd ook rekening met de persoon