Zeer kundige fysiotherapeut en vriendelijke persoon
De eerlijkheid, meedenken, empathie en mij voorop stellen
De deskundigheid en er wordt goed naar je geluisterd
Goede betrokkenheid, je hebt echt het idee samen te werken aan herstellen
Afspraken maken gaat makkelijk, ze denken altijd met je mee, ze zoeken dingen op als ze het niet weten en het is altijd erg gezellig. Ben er veel geweest de afgelopen 2 jaar en we hebben veel...Afspraken maken gaat makkelijk, ze denken altijd met je mee, ze zoeken dingen op als ze het niet weten en het is altijd erg gezellig. Ben er veel geweest de afgelopen 2 jaar en we hebben veel gedeeld samen. Ik kon altijd mijn verhaal kwijt en ga ze zeker missen als ze niet meer nodig zijn!
Vriendelijk, professioneel en klantgericht. Ik kon snel terecht en was snel an mijn klachten af.
Was goed , maar ik stuur niet iemand door. (Doet de dokter )
Ze houd alles goed in de gaten en ook of niet over mijn grenzen ga .
Ik ken haar al langer,en weet hoe haar werkwijzer is. Haar uitleg is zeer goed en duidelijk. Ze komt ook vriendelijke over. Waardoor je zeker bij de volgende keer met de zelfde klachten haar wens...Ik ken haar al langer,en weet hoe haar werkwijzer is. Haar uitleg is zeer goed en duidelijk. Ze komt ook vriendelijke over. Waardoor je zeker bij de volgende keer met de zelfde klachten haar wens als therapeut.