1974 beoordelingen

1974 Reviews

Zeer gedreven met gerichte persoonlijke aandacht

Omdat ze goed luisteren en met goeden advies geven ik ben erg blij met ze .

Ans Roeleveld

Goede behandeling
Altijd vriendelijk en een luisterend oor.

Heel deskundige, duidelijke en praktische aanpak.

Om dat ik heel goed resultaat en prettige ervaring heb gehad

Hannah De Wilde

Mijn fysio was altijd heel open en enthousiast. Ik voelde me altijd op mijn gemak om eerlijk te zijn en ook mij open te stellen. Ik heb daar zelf vaak moeite mee. Ze hield mij altijd op de hoogte... Mijn fysio was altijd heel open en enthousiast. Ik voelde me altijd op mijn gemak om eerlijk te zijn en ook mij open te stellen. Ik heb daar zelf vaak moeite mee. Ze hield mij altijd op de hoogte over wat ze in mijn dossier neerzetten en was heel duidelijk. Ik heb tijdens mijn intake gesprek gehuild en dit vind ik normaal heel vervelend om bij mensen te doen. Mijn fysio heeft mij hier geen moment slecht over laten voelen en liet mij weten dat dit gewoon mocht.

Goede communicatie, duidelijke uitleg over oefeningen. Nuchterheid over te verwachte effecten van therapie. Fijne mensen

Beide therapeuten zijn beide enorm kundige en vrolijke dames. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste methodes en luisteren goed naar de klachten en stoppen niet tot ze de juiste oplossing hebben... Beide therapeuten zijn beide enorm kundige en vrolijke dames. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste methodes en luisteren goed naar de klachten en stoppen niet tot ze de juiste oplossing hebben gevonden.

Betrouwbaar, betrokken en openstaand voor ontwikkelingen die zij deelt.