1974 beoordelingen

1974 Reviews

Frisse aanpak geen gezeur om lid van de sportschool te worden

Hij is prettig in het contact. Hij luistert goed en hij adviseert duidelijk. Hij is ontspannen en heeft humor.

Goede uitleg over de aanpak en afstemming over het doel. Duidelijke vastlegging van de oefeningen met foto’s en uitleg over nut/effect van de oefeningen. Professionele begeleiding en tegelijkertijd... Goede uitleg over de aanpak en afstemming over het doel. Duidelijke vastlegging van de oefeningen met foto’s en uitleg over nut/effect van de oefeningen. Professionele begeleiding en tegelijkertijd vriendelijk en persoonlijk contact.

Ze is duidelijk met uitleg en als je vragen hebt doen geeft ze het via Email het andwoordt op je vraag.

Je wordt lichamelijk en mentaal in de gaten gehouden. Er wordt goed met je mee gedacht en beschermt je tegen je eigen eigenwijsheid. Ik heb heel veel vertrouwen in mijn behandelaars.

Ik word goed gemotiveerd en dat stimuleert mij om goed door te zetten!

Bram ten Heuw

Rutger geeft voor mijn nek/ rug problemen de juiste behandeling. Ik ga er altijd ontspannend weg.

Ik heb een complexe aandoening en krijg langdurig (onderhoud) therapie om zo lang mogelijk te kunnen functioneren.
Deze therapeut is één van de weinigen in mijn lange lijst uit mijn leven,...
Deze therapeut is één van de weinigen in mijn lange lijst uit mijn leven, die echt maatwerk levert, ook al moet ze daar dingen voor bijleren of uit proberen. Bovendien helpt het mij en ook de mensen die voor mij zorgen enorm als zij uitlegt waarom bepaalde bewegingen wel of niet goed zijn, Ze legt dat uit met anatomische plaatjes, zodat ik mijn lichaam steeds beter begrijp. Zo kan ik beter op mijn pijn reageren of begrijpen waarom het goed is om binnen mijn grenzen te blijven.